Blogul oficial

Blogul oficial al magazinului dress-a-porter

vineri, 14 ianuarie 2011

Rozul la moda in 2011

Stiti cum se spune: "ai carte, ai parte". Putem declina putin si sa afirmam conform institutului Pantone ca "ai haine roz-caprifoi, esti in tendinte". Dupa cum probabil multe dintre voi stiu deja, Honeysuckle a fost desemnata culoarea anului 2011 si este o nuanta de roz din culorile parfumatei flori caprifoi, adica alb amestecat cu roz rosiatic.


Daca asa stau lucrurile inseamna ca eu sunt de mult timp in tendintele lui 2011 si habar n-am avut. Rozul, chiar daca multora parca le e frica sa pronunte, daramite sa le si placa, a fost si ramane una din culorile mele preferate, daaar, desigur, ca ea exista intr-o multitudine de nuante, unele mai frumoase, altele mai kitsch-oase, de asta probabil ca barbatii nici nu inteleg...asa cum m-a amuzat articolul pe acest subiect gasit pe acest blog masculin.  
Revenind la rozul nostru caprifoi, nu ma pot declara decat incantata de alegerea specialistilor de la Pantone, care mi-au dat dezlegare de a purta perfect legitim aceasta culoare in vestimentatie. Parerea mea e ca, in general, o culoare o porti daca-ti place si daca te avantajeaza, plus ca fiecare are preferintele lui in materie de culori. 
Dar pana una alta vreau sa va arat ca si Dress-a-porter este in tendinte pentru ca puteti gasi si aici cateva piese in culoarea anului 2011 Honeysuckle:

Trench tricotat  Marcca

Rochie tricotata Marcca

Manusi piele intoarsa Catisse

Rochie chiffon elastic
 

2 comentarii:

  1. n-am sa inteleg niciodata de ce unele femei adora roz-ul. ok, daca e vorba de o barbi de 12 ani, as putea, dar asa? e cea mai superficiala culoare ever, zau asa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmmm...Ionut, e destul de greu de explicat obiectiv de ce place rozul asa mult unora dintre femei. Totul e sa nu-l porti in exces ca atunci provoaca icter. Asa cum eu nu am sa inteleg vreodata de ce multe femei poarta all black la evenimente de genul botez sau nunti...

    RăspundețiȘtergere