Blogul oficial

Blogul oficial al magazinului dress-a-porter

marți, 4 ianuarie 2011

Eclipsa de soare, zapada, inceput de an si garnituri calduroase de iarna

Trebuie sa recunosc ca sunt indragostita de colectia propusa de Prada pentru 2011, dar nici Michael Kors nu e mai prejos.
Dar intai de toate sa va urez un an nou 2011 cat mai bun, plin de sanatate si de inspiratie. Incepem noul an cu forte proaspete, cu eclipsa partiala de soare, cu zapada, frig, ger, dar optimisti ca 2011 va fi ceva mai bun decat 2010. Ne dorim un an nou cu mai putine restructurari, cu mai putine reduceri de buget, dar cu mai multa lumina in suflet. Cum frigul este ca la el acasa, cel putin in Bucuresti, imi place sa stau la caldura casei si sa urmaresc colectiile propuse de marile case de moda. Daca stau si privesc mai bine observ ca majoritatea designerilor mizeaza pe tricotaje si accesorii din blana, desigur artificiala, in culori si tonuri neutre, nude, camila sau nuante de gri sau maro. Mie-mi plac foarte mult toate aceste garnituri calduroase potrivite frigului de afara.


Prada

Michael Kors


Ralph Lauren
D&G


Chanel

4 comentarii:

  1. Stilistule ai idee unde gasesc si eu niste cizme blanoase (cum zice fata mea)? Ma intereseaza cele de ma MOU.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonimule, nu inteleg, care cizme te intereseaza?

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.net-a-porter.com/Shop/Designers/Mou/All

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga anonim, am inteles ce cauti.
    Pot sa-ti sugerez cizme blanoase de la UGG (http://picasaweb.google.com/uggcomenzi/UGGNEW2009#5517147933408026930) sau in genul acestora gasesti la magazinul Veronesse. Are o colega.
    Cu mai multe nu te pot ajuta, dar o sa ma mai interesez si-ti comunic.

    RăspundețiȘtergere