Blogul oficial

Blogul oficial al magazinului dress-a-porter

vineri, 10 decembrie 2010

Cum te imbraci la petrecerea de firma, de Craciun?

Sunt convinsa ca intrebarea asta sta pe buzele tuturor fetelor in aceasta perioada cand majoritatea companiilor organizeaza petrecerile de sfarsit de an pentru angajatii lor. Eu nu-mi bat prea mult capul avand in vedere ca libertatea in vestimentatie este mare in agentie, dar pentru angajatii bancilor, spre exemplu, care sunt constransi zilnic de un dress cod, o astfel de ocazie este o reala provocare.
Tuturor ne place sa epatam asa ca voi incerca sa v-ajut cu niste sugestii, nu neaparat cu o tinuta in sine dar va depinde atat de gustul fiecareia, de locatia petrecerii dar si de buget. Sunt de evitat sacourile, deux-piece-urile si tot ce aminteste de tinutele office. De asemenea, sunt de evitat tinutele sumare si cele cu conotatii sexuale, cum ar fi decolteuri prea adanci sau fuste prea scurte, avand in vedere ca la petrecere participa si superiorii firmei. As ocoli rosu, nu de alta dar sigur multe fete vor intra in spiritul Craciunului cu o piesa vestimentara in aceasta culoare. As merge mai degraba pe ideea unei tinute confortabile care sa dea libertate de miscare.
Daca-ti place sa porti rochie poti alege una tip sarafan, cu lungimea pana la genunchi, cu aplicatii din pietre si paiete cum e cea Ofitte de la Dress-a-porter.


Daca preferi pantaloni, te descurci de minune cu o pereche cu talia inalta, largi si negri, potriviti cu o bluza colorata asortata cu pantofi in aceleasi culori. Sursa foto.



Pentu ca vremea e friguroasa o alta alegere potrivita ar fi botinele cu blanita combinate cu o vesta tot din blana, artificiala desigur. Acestea confera un look dramatic si sofisticat in acelasi timp.

Sper ca v-am ajutat cu cateva sfaturi de baza, dar pana la urma alegerea apartine fiecareia, in functie de formele corpului si de gust. Distractie placuta si stil cat cuprinde!


Un comentariu:

  1. E foarte draguta rochia sarafan, putin cam piperat pretul, pentru mine cel putin.
    In ceea ce priveste rosul sutn de acord, poate n-ar strica totusi niste rosu la buze.

    Raluca

    RăspundețiȘtergere