Blogul oficial

Blogul oficial al magazinului dress-a-porter

luni, 1 martie 2010

Stilistul de Serviciu

Fac parte dintr-o echipa dinamica si tanara. Selectam impreuna hainute le combinam, adaugam un praf de energie pozitiva si ti le oferim pentru a-ti satisface nevoile. Poti apela la noi pentru orice legat de fashion. Sloganul nostru este "Da este posibil".
Ai un eveniment si nu stii ce sa porti? Te-ai saturat de aceleasi produse din magazine? Nu ai timp sa umbli? Lasa-ne pe noi sa ne ocupam. Trimite-ne cateva informatii (locatie, tema, data si buget) si iti vom prezenta cateva variante. Le vei primi pe mail iar abia dupa eveniment le vom posta pe blog.

Ne place tare mult ceea ce facem deci te poti baza pe noi.

2 comentarii:

  1. Salut echipa dumneavoastra.Ma bucur ca am descoperit acest sit,pentru ca de multe ori am avut nevoie de un sfat vizavi de tinutele mele,si anume;cum sa ma imbrac in anumite momente sau evenimente.De exemplu acum sunt interesata cum sa ma imbrac la petrecerea de ,,8 Martie,,care va fi intr-un club.Vreau ceva ,,stralucitor,,simplu....ce stiu cu siguranta este ca as vrea sa port pantalon sau colant.sper sa intelegeti ideea..Cred ca e nevoie si de o descriere personala:sunt miniona slabuta si un bust mai putin proeminent,Mi-ar placea tare mult sa ma ajutati cu o idee.Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Gabriela,
    iti multumim ca ai apelat la noi. O sa ne gandim la cateva piese vestimentare/outfit-uri si ti le vom prezenta.
    Iti doresc o primavara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere