Blogul oficial

Blogul oficial al magazinului dress-a-porter

marți, 26 aprilie 2011

Girls fashion la Dress-a-porter

Ne place ROCHIA - este vedeta noastra (de aici si numele dress-a-porter). Este si cea mai vanduta piesa. Eu personal consider ca e mult mai usor sa porti o rochie pentru ca o pui pe tine, adaugi un accesoriu (daca este cazul) iti iei pantofii si geanta si ai plecat. La o fusta trebuie sa te gandesti ce bluza pui, cum o asortezi, ce pantofi etc.

Iata ca iepurasul ne-a adus ceva nou: un furnizor de ROCHII DE FETITE. Foarte frumoase si produse in Romania. Potrivite pentru diferite ocazii sau pentru cadou cu pret foarte accesibil avand in vedere ca sunt lucrate cu dichis (tul prins de jupon pentru amploare, funde, nasturi fini).
Iata cateva din modelele pe care o sa le avem. Vor fi mai multe dar o sa le postam in magazin treptat. Daca doriti rochite de botez si nu avem inca pe site contactati-ne si va trimitem poze iar in 48 de ore primiti rochia de botez acasa.









Ca masuri incep de la 3 luni si merg pana la 14 ani. Cele mici (mai de bebe) sunt 90 lei iar cele mai mari sunt 110 lei. Eu deja le-am testat pe fetita mea: este foarte incantata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu