Blogul oficial

Blogul oficial al magazinului dress-a-porter

joi, 3 februarie 2011

Shopping virtual sau shopping clasic?

Chiar daca si in Romania fenomenul comertului electronic a luat avant, inca sunt multe voci care se intreaba ce e mai avantajos: shoppingul virtual sau cel clasic? Probabil ca multi s-au convins de mirajul cumparaturilor facute online sau cu cardul care creaza iluzia ca totul e gratis. Chiar daca pare o fantezie, faptul ca nu vezi cum ti se goleste portofelul iti da un confort psihic fantastic; te scapa de sentimentul de culpabilitate ca ai fost inconstient de cheltuitoare. Tot adevarata este insa si placerea de a colinda magazinele, de a proba o mie de lucruri pana a te decide ce-ti place si ce-ti vine bine. Dar iluzia ca poti cumpara orice, oricand si oricat fara a-ti fi afectat bugetul nu poate dura la nesfarsit.
In general eu prefer sa vad cu ochii mei ce cumpar, sa probez si sa ating cu mana mea produsele. Ma folosesc de comertul electronic doar atunci cand cunosc cat de cat produsul respectiv, de exemplu daca l-am vazut intr-un magazin dar era prea scump si nu merita. M-am convins insa de un lucru: preturile produselor care se gasesc in magazinele  “reale” sunt semnificativ mai mari decat cele pe care le gasesti in magazinele virtuale de pe internet, iar raportul calitate pret incomparabil. Si inca un lucru bun, au aparut din ce in ce mai multe magazine exclusiv online, cu produse la preturi avantajoase, multe dintre ele oferind multe facilitati cumparatorului virtual; cum ar fi livrarea gratuita, asa cum practica magazinul Dress-s-porter la cumparaturi de minimum 100 lei.
Asadar, indiferent de opinii, imi place shoppingul virtual, mai ales cand cauti ceva in mod special. Pentru ca e la indemana, nu face bataturi  la picioare, te ajuta sa eviti aglomeratiile enervante din magazine si iesi ieftin la portofel.
Voi ce parere aveti? Cu ce va impacati mai bine, cu shoppingul virtual sau cu cel clasic?
Mai jos sunt cateva din noutatile magazinului Dress-a-porter.

Medalion ceas elefant
80 Lei - 50% pana pe 15 februarie

Brosa stofa hand made
39 Lei - 50% pana pe 15 februarie

Brosa mare retro
90 Lei - 50% pana pe 15 februarie

Medalion ceas bufnita
80 Lei - 50% pana pe 15 februarie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu