Blogul oficial

Blogul oficial al magazinului dress-a-porter

luni, 7 martie 2011

Spring fever de 8 martie

Cred ca vremea a inceput sa faca misto de noi, cand asteptam si noi ca previziunile specialistilor sa se adevereasca primim vesti proaste ca iarna se intoarce. Cu totii ne dorim zile insorite de primavara dar cum ea se lasa asteptata atunci s-o chemam. Si cum altfel decat improspatandu-ne garderoba cu lucruri de primavara. Si pentru ca se apropie si ziua femeii, 8 martie, putem sugera, mai subtil sau nu, partenerilor cateva variante. Daca as fi intrebata ce-mi doresc e destul de complicat avand in vedere ca bebe-ul e gata sa vina iar prin magazine nu am mai dat iama de ceva luni de zile. Dar as putea incepe cu un parfum de primavara, I love love by Moschino, un parfum placut, fresh, cu un miros special desi nu prea persistent, dar asta doar pentru ca este o apa de toaleta. Ce-mi place mie teribil este forma la aceasta sticla care aduce cu Olive a lui Popeye si nici nu este foarte scump, in jur de 150 lei.


 Si  pentru a continua in spiritul navy, va propun un tricou cu desene marinaresti, de la Dress-a-porter , care costa doar 60  de lei.



Am descoperit acesti pantofi cu platforma, marca Moschino, care sunt cam scumpi ce-i drept (220 euro), dar care merita a fi mentionati, poate doar ca inspiratie.




Si as continua lista de propuneri pentru cadouri de 8 martie cu o pereche de dresuri pictate manual, HamHam, la 69 lei. 







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu