Blogul oficial

Blogul oficial al magazinului dress-a-porter

miercuri, 17 august 2011

Outfit-uri complete... just ask!

Multe dintre voi nu stiu ca stilistul de serviciu se ocupa si de "procurarea de outfit-uri" pentru anumite evenimente. E foarte simplu pentru ca relatia cu clientii dress-a-porter este una foarte speciala. Ajungi sa cunosti bine persoana care cumpara (asta in cazul in care nu o o stiai dinainte) pentru ca vorbesti cu ea ii stii mediul in care lucreaza, stilul personal, preferinte etc. Si multe doamne/domnisoare nu au timp sa alerge in oras dupa o tinuta pentru un anumit eveniment si apeleaza la noi. Mie personal imi face mare placere sa caut rochia/outfit-ul cel mai potrivit.
Chiar daca nu ne cunoastem foarte bine o mica conversatie este de ajuns. Asa ca nu va mai bateti capul cu alergatura dupa rochii: o facem noi. Si nu costa nimic. Daca va place rochia pentru noi este de ajuns. Nu se taxeaza serviciul de "cautare si procurare". Si daca nu va place ce va trimitem nu ne suparam... Important este sa gasim solutia cea mai confortabila pentru client: buget, stil, tema etc

O sa va relatez povesti de la prietenele noastre care au trecut prin astfel de experiente cu noi.

Una din ele este  "Povestea rochitei cu buline" trimisa de Adela - Cluj care ne-a solicitat pentru un party cu tema anii 50'. Timpul a fost scurt mai ales ca trebuia sa ajunga la cluj dar ne-am descurcat.

Iata ce ne scrie Adela careia ii multumesc foarte mult:

Bulinele imi plac. Dintotdeauna. Rochiile taiate peste piept si fara bretele nu au fost niciodata pentru mine. Nu m-as fi gandit niciodata sa incerc vreuna... Nu-i nimic, ii cos eu niste bretele, din panglica, poate. ...Nici vorba, nu mai am timp. Acum... merg cu ea asa, Doamne da sa nu alunece de pe mine... (nici o sansa, e pe corp dar... precum spuneam, rochiile ne-agatate pe corp in vreun fel nu sunt pentru mine!)

Oare?!? Si totusi, mi-a tras cu ochiul de cum am despachetat-o. Am comandat-o prin telefon, nici macar nu am vazut-o. Dar am scos-o din pachet si am stiut ca este a mea! Si L. a stiut cand a ales-o pentru mine, in regim de urgenta, ca de fiecare data. Nu ma mobilizez sa ma organizez din timp, cu mult inainte de vreun eveniment. Stiu ca L. are solutia. Mai stiu ca unele lucruri despre mine le stie mai bine decat cred eu ca le stiu... in nici un caz nu i-as coase bretele rochitei mele cu buline!





luni, 1 august 2011

Turistul - outfit-uri speciale

Cred ca majoritatea ati vazut filmul Turistul. Tinutele in care apare Angelina sunt absolut superbe. Mi-ar placea sa vad si la noi femei atat de elegante.
Foarte cool asocierea gecii de fas cu rochie si pantofi cu toc. O sa incerc si eu.