Blogul oficial

Blogul oficial al magazinului dress-a-porter

luni, 25 iulie 2011

Cu gandul la vacanta...

Noi cu gandul la noul look al magazinului si noua colectie.
Rochia ramane vedeta noastra si ne gandim sa punem accent pe liniile feminine, simplitate, culori cu personalitate si accesorii inedite.
Eu una as purta numai rochii/fuste lungi sa tarai cu ele pe jos. Ma simt ca pe covorul rosu.
Si daca tot a venit vorba de covorul rosu o sa avem modele de rochii purtate la astfel de evenimente in sectiunea "celebrity dresses".



Voi ce va doriti pentru noul sezon?

duminică, 24 iulie 2011

Amy Whinehouse o voce minunata

Vestea disparitiei tale m-a intristat foarte tare. Imi pare atat de rau ca ai fost nefericita inca din copilarie, ca nu te-ai bucurat de viata, ca nu ai avut putut renunta la droguri si alcool, ca nu te-ai iubit.
O voce minunata!



O sa-mi fie dor de tine!

marți, 19 iulie 2011

Aniversare 1 an - impresii

A fost foarte frumos joi seara cand am sarbatorit un an de cand activam pe piata Online.
Flori, coconut cocktail (reteta semnata Emilian Ciobanu), alba ca zapada (prajitura de casa), bomboane cu cocos si bineinteles rochite dragute la preturi speciale in seara respectiva.... cateva poze sa va faceti o idee pentru cele care nu au putut veni (va asteptam cu drag oricand daca aveti chef sa treceti la un ceai sau o limonada).



Toate pozele le poti vedea pe http://www.facebook.com/media/set/?set=a.221828337854601.46746.100000823105138

luni, 18 iulie 2011

Toamna - iarna 2011-2012

Stiu ca este devreme sa vorbim despre noul sezon dar marii designerii si-au lansat deja colectiile si am fost curioasa sa vad ce ne asteapta. Inspirati de anii 40, 50, 60 si 70, noul sezon vine cu dantela, blana, culori vii (portocaliul ramane si in sezonul rece), tweed si touch-uri de burlesque.






Ma bucur ca sunt incurajate culorile puternice in sezonul rece.




luni, 11 iulie 2011

Am implinit 1 an

Doamnele care ne-au vizitat au fost suprinse sa gaseasca un loc frumos si primitor la sediul nostru mai ales ca au putut proba produsele (avem aici tot ce este pe site)

Va asteptam si pe voi cele care doresc sa intre in "culisele" magazinului  sa sarbatorim un an de existenta, joi 14 iulie 2011 incepand cu ora 17.00. Asa ca dupa ce terminati treaba la birou, treceti sa bem ceva si sa ne indulcim cu ocazia aniversarii. Pregatim mari reduceri si o minicolectie de rochite noi la preturi speciale. Invitatia se adreseaza clientelor noastre dar si celor care isi doresc sa ne cunoasca.

VA ASTEPTAM CU DRAG la sediul nostru din Aviatorilor nr 39, etaj 1, ap. 2 (zona Charles de Gaulle dupa Banca Leumi si Musat si Asociatii).