Blogul oficial

Blogul oficial al magazinului dress-a-porter

vineri, 25 februarie 2011

Gerard Pique - imaginea Mango 2011-2012

Fotbalistul Barcelonei, Gerard Pique, este noua imagine a brandului de imbracaminte Mango. Pique va reprezenta timp de doi ani H.E. by Mango, adica linia masculina a marcii spaniole. Acesta se alatura actritei Scarlett Johansson care este pentru a patra oara imaginea Mango in campania pentru primavara lui 2011.

Scarlett Johansson

Gerard Pique

Poseta zilei...

Pentru ca este vineri si pentru ca suntem deja sictiriti de ninsoare mai bine ne delectam cu o poseta-plic in forma de ciocolata, de-ti vine s-o rontai.



via

miercuri, 23 februarie 2011

Pop Art la talpile tale

Voua nu vi s-a intamplat ca de multe ori captuseala de la geanta sau de la haina sa fie mai interesanta, atat cromatic cat si ca imprimeu, decat aspectul exterior al obiectului? Mie de multe ori. De aceasta data, picturile in stil Pop Art de pe talpile pantofilor de mai jos au fost intentionate si apartin lui Taylor Reeve, o artista talentata din California. Voi ati purta asa ceva?




marți, 22 februarie 2011

Iain Crawford si seducatoarele lui fotografii

Pe Iain Crawford l-am descoperit chiar azi si m-a fascinat vitalitatea ce se emana din fotografiile sale. Un simt puternic al dinamicii, fortei, echilibrului si sensibilitatii cromatice mai rar intalnit la fotografi. Biografia lui Iain Crawford spune multe despre talentul sau, lucreaza cu multe branduri si nume din lumea modei.










joi, 17 februarie 2011

60% reducere la toate accesoriile de pe Dress-a-porter

In perioada 16 februarie - 8 martie, magazinul Dress-a-porter vine iar cu o surpriza frumoasa pentru doamne, o promotie prin care se acorda o reducere de  60% la toate accesoriile din boutique-ul sau...evident in limita stocului disponibil. Parerea mea e sa nu stati pe ganduri pentru ca pretul este unul fooaaaarte avantajos.

Brosa colier floare


Lant cu buchet flori

Lant cu caleasca dovleac



marți, 15 februarie 2011

Interviu despre moda si stil in DivaHair.ro

“32 de sfaturi despre stil, smart shopping si must-have-uri” este titlul articolului aparut azi, 15 februarie 2011, pe site-ul divahair.ro, articol complex ce reuneste parerile a 32 de bloggeri de moda din Romania, printre care ma numar si eu, Laura Bucur sau Stilistul de serviciu...multumesc divahair. Proiectul s-a vrut unul destul de amplu, sa reunesti parerile diferite a 32 de oameni nu-i tocmai usor dar a iesit ok intr-un final.Puteti citi articolul integral chiar pe divahair, AICI. Pe mine ma gasiti mai in josul paginii, ordonarea a fost facuta in functie de momentul primirii raspunsurilor.

divahair.ro

luni, 14 februarie 2011

Accesoriul zilei

Si pentru ca azi lumea intreaga sarbatoreste ziua Sfantului Valentin, magazinul Dress-a-porter vine in intampinarea pasionatelor de accesorii si bijuterii cu un lant negru cu medalion in forma de inima rosie (lungime 80 cm) la doar 30 lei, perfect pentru o zi ca aceasta.

 
 

Kate Moss - imaginea gentilor Longchamp

Celebrul model britanic Kate Moss, in varsta de 36 de ani, este imaginea colectiei de genti Longchamp, primavara-vara 2011.







foto Vogue

vineri, 11 februarie 2011

Outfit electric de weekend

Pornind de la una din tinutele colectiei G-Star 2011, o combinatie de galben neon cu albastru electric, m-am gandit sa va sugerez si voua cateva piese din magazinul Dress-a-porter, in combinatii de culori tari uni, galben cu albastru. Ar fi pacat sa nu profitati de vremea frumoasa de afara si sa dati o pata de culoare peisajului tern urban, printr-o tinuta electrica.

G-Star

Tricou Innova Ro 60 lei

Rochie Marcca 260 lei
Smiling Shoes 299 lei

Geanta Kaloni 180 lei

Dresuri HamHam 69 lei


joi, 10 februarie 2011

Camasa alba - simbol al stilului clasic

Camasa alba nu a fost niciodata una din piesele mele vestimentare favorite, de fapt, daca stau bine si ma gandesc, nu cred ca am avut niciodata in garderoba. Am observat, insa, ca bluza alba a fost de-a lungul timpului unul din simbolurile stilului clasic indiferent de croiala si acest lucru mi-a atras atentia, de aceea m-am hotarat sa scriu despre ea. Fie ca e larga si usoara, fie ca e simpla si austera, fie ca e somptuoasa sau stramta pe corp, camasa alba este totusi plina de poezie si poate lua nenumarate identitati.
Recunoscuta pentru non-conformismul sau, actrita Katharine Hepburn este una din primele dive care a purtat camasa alba intr-un stil relaxat, masculin chiar, simbol al puterii si misterului. Dar camasa alba poate arata extrem de clasica pe o personalitate ca Grace Kelly, eleganta pe Ava Gardner sau Lauren Bacall, intr-un stil androgin ca al Umei Thurman, extrem de sexi pe Sharon Stone si un fel de eleganta clasica moderna potrivita pentru Scarlett Johansson...iar exemplele pot continua.
Si in magazinul Dress-a-porter puteti gasi camasi albe in diferite croieli, simple si masculine sau  mai feminine, cambrate pe talie.
Si, coincidenta sau nu, maine, 11 februarie, SUA sarbatoresc White Shirt Day, in onoarea barbatilor si femeilor care au participat la greva de la General Motors din 1937.


Katharine Hepburn

Grace Kelly

Ava Gardner

Lauren Bacall

Uma Thurman

Sharon Stone

Scarlett Johansson
Dress-s-porter LIS 160 lei - 50% reducere

miercuri, 9 februarie 2011

Dress-a-porter in Cool Girl

Magazinul Dress-a-porter este gazda lunii februarie a photo shootingului realizat de revista Cool Girl. Va intrebati, poate, cum e posibil atat timp cat Dress-a-porter este un magazin online. Ei bine, chiar daca cumparaturile se fac exclusiv prin intermediul internetului, acesta are un sediu unde clientii pot veni oricand sa vada produsele live. Interiorul este foarte spatios, amenajat cu mult bun gust, intr-o vila din centrul Bucurestiului. Personajele din Cool Girl sunt intr-o poveste de dragoste, specifica lunii iubirii, poveste ce se deruleaza pe fundalul mai multor cadre din magazinul Dress-a-porter. De asemenea, daca o sa cumparati revista o sa vedeti ca multe din tinutele personajelor sunt alcatuite din haine si accesorii de la Dress-a-porter.






joi, 3 februarie 2011

Shopping virtual sau shopping clasic?

Chiar daca si in Romania fenomenul comertului electronic a luat avant, inca sunt multe voci care se intreaba ce e mai avantajos: shoppingul virtual sau cel clasic? Probabil ca multi s-au convins de mirajul cumparaturilor facute online sau cu cardul care creaza iluzia ca totul e gratis. Chiar daca pare o fantezie, faptul ca nu vezi cum ti se goleste portofelul iti da un confort psihic fantastic; te scapa de sentimentul de culpabilitate ca ai fost inconstient de cheltuitoare. Tot adevarata este insa si placerea de a colinda magazinele, de a proba o mie de lucruri pana a te decide ce-ti place si ce-ti vine bine. Dar iluzia ca poti cumpara orice, oricand si oricat fara a-ti fi afectat bugetul nu poate dura la nesfarsit.
In general eu prefer sa vad cu ochii mei ce cumpar, sa probez si sa ating cu mana mea produsele. Ma folosesc de comertul electronic doar atunci cand cunosc cat de cat produsul respectiv, de exemplu daca l-am vazut intr-un magazin dar era prea scump si nu merita. M-am convins insa de un lucru: preturile produselor care se gasesc in magazinele  “reale” sunt semnificativ mai mari decat cele pe care le gasesti in magazinele virtuale de pe internet, iar raportul calitate pret incomparabil. Si inca un lucru bun, au aparut din ce in ce mai multe magazine exclusiv online, cu produse la preturi avantajoase, multe dintre ele oferind multe facilitati cumparatorului virtual; cum ar fi livrarea gratuita, asa cum practica magazinul Dress-s-porter la cumparaturi de minimum 100 lei.
Asadar, indiferent de opinii, imi place shoppingul virtual, mai ales cand cauti ceva in mod special. Pentru ca e la indemana, nu face bataturi  la picioare, te ajuta sa eviti aglomeratiile enervante din magazine si iesi ieftin la portofel.
Voi ce parere aveti? Cu ce va impacati mai bine, cu shoppingul virtual sau cu cel clasic?
Mai jos sunt cateva din noutatile magazinului Dress-a-porter.

Medalion ceas elefant
80 Lei - 50% pana pe 15 februarie

Brosa stofa hand made
39 Lei - 50% pana pe 15 februarie

Brosa mare retro
90 Lei - 50% pana pe 15 februarie

Medalion ceas bufnita
80 Lei - 50% pana pe 15 februarie

miercuri, 2 februarie 2011

Castigatorii Promotiei ELLE - SUA (abonament pe 12 luni)

Asa cum am mentionat in Regulamentul Promotiei ieri a avut loc tragerea la sorti pentru desemnarea celor 5 fericite care vor primi cadou un abonament pe 12 luni la revista ELLE - SUA.
In luna Ianuarie s-au inregistrat 47 de comenzi - nu e rau de loc avand in vedere ca suntem o afacere mica orientata catre client si calitate.

Hai sa trecem la subiect: cele cinci castigatoare sunt
- CIORNEI SORINA din  Campulung Moldovenesc
- GHEORGHE ALINA din Craiova
- NISTREANU LAURA - din Oradea
- DAVID DANIELA din Bucuresti
- ROSULESCU EUGENIA din Craiova

Felicitari Doamnelor/Domnisoarelor!
O sa primiti un e-mail individual prin care va vom solicita adresa pe care doriti sa fie facut abonamentul. Multumim ca ne-ati ales si ca apreciati produsele noastre.

HamHam te iubeste!

Ham Ham a venit la acest inceput de luna cu un nou model de dresuri pictate manual special conceput pentru a marca Valentine’s Day.

Ham Ham este fericit atunci cand ne vede si pe noi fericite si ne trimite toata afectiunea sa insotita de un model special de dresuri pictate manual cu inimi de dimensiuni diferite in tonuri de rosu aprins si alb, sub care se regasesc doi pui simpatici schimband vorbe de amor.
Modelul in editie limitata este disponibil in perioada 1 – 24 februarie si poate fi comandat doar pe negru la pretul promotional de 50 ron.

HamHam loves you

marți, 1 februarie 2011

Gwen Stefani - noua imagine L'Oreal Cosmetics

Mai bine de atat nici ca se potrivea: fashion icon-ul Gwen Stefani, celebra pentru buzele sangerii din toate video clipurile ei, a fost aleasa noua imagine L'Oreal Paris.Mai exact, cantareata de 41 de ani promoveaza noul ruj de buze Infallible de la L'Oreal. Like it!