Blogul oficial

Blogul oficial al magazinului dress-a-porter

joi, 30 decembrie 2010

La multi ani 2011!

Dress-a-porter si stilistul de serviciu va ureaza un an nou cat mai bun, plin de impliniri, sanatate si nu in ultimul rand plin de stil! La multi ani!




marți, 21 decembrie 2010

Prada SS 2011

Acum cateva seri am prins pe Fashion TV a doua parte din prezentarea Prada Spring-Summer 2011, nestiind a cui e colectia pana la final. Am fost in extaz, o colectie pe gustul meu, colorata, funky si foarte bine pusa la punct, de la ochelarii de soare, incaltaminte pana la coafuri si detalii. Uitati mai jos cateva exemple din Prada SS 2011:






luni, 20 decembrie 2010

Tinuta gri flanel

Pentru ca am gasit la shopaholica acesti pantofi superbi, din flanel gri, care sincer mi se pare un material aparent ieftin insa de impact, m-am gandit sa va sugerez o tinuta, pornind de la ei, in tonuri de gri. Un outfit casual, lejer, smart si potrivit pentru o iesire in oras, la cafea cu prietenele sau de ce nu, la cumparaturi. De asemenea, am ales celelalte piese vestimentare din zona brandurilor populare, peste clasa medie, alegeri excelente pentru o femeie urbana.


1. Pantofi flanel Koton
2. Geanta Diesel
3. Jeans Miss'60
4. Trench Custo
5. Esarfa Miss'60


vineri, 17 decembrie 2010

Craciun in alb

Se apropie Craciunul, iarna si-a intrat si ea in drepturi iar orasul e din ce in ce mai aglomerat. Desi traim vremuri grele de criza cu totii suntem cuprinsi de febra sarbatorilor si a cumparaturilor. E frumos si ar fi si pacat sa nu intram in spiritul Craciunului care, dupa parerea mea, trebuie petrecut in familie. Si chiar daca veti lua masa cu familia sau nu la o tinuta speciala tot va trebui sa va ganditi pentru ziua si seara de Craciun. Nu ma dau in vant dupa hainele albe dar am gasit niste piese foarte dragute care ar putea compune un outfit in nuante ultra deschise pentru Craciun. Nu trebuie sa fie toata tinuta complet alba, dar macar sa predomine pentru ca va va da un aer ultra rafinat.

Manusi albe Dress-a-porter




Pulover alb Old Navy





Cizme UGG

Caciula ModCloth
Urechiuse Net-a-Porter

miercuri, 15 decembrie 2010

30% reduceri la Dress-a-porter

Party time! Cam acesta ar fi mesajul transmis de Dress-a-porter pentru luna decembrie tuturor femeilor si nu numai. Pentru aceasta Dress-a-porter vine in ajutor cu o promotie pe toata perioada lunii decembrie, o reducere de 30% pentru orice produs existent in stoc.





Ham Ham - dresurile pictate manual

Inca de ieri, eu, Laura Bucur sau stilistul de serviciu am lansat sub brandul Ham Ham colectia de dresuri pictate manual menite sa sublinieze ideea de joaca in moda. Povestile sunt cele care ne-au animat anii copilariei si au creat mediul propice inspre care ne indreptam atentia atunci cand dorim sa evadam din cotidian si sa dam frau liber imaginatiei. Personajele din povestea lui Ham Ham reprezinta motivul pentru care putem exclama fara regret: “I won’t grow up!”.
Modele sunt 6 la numar si le veti gasi, in curand, atat aici, in magazinul Dress-a-porter cat si pe blogul ladypink. Mai multe detalii gasiti AICI sau pe pagina de facebook.





luni, 13 decembrie 2010

Ugly Christmas Sweaters sau despre estetica uratului

Citeam acum ceva despre savurosul roman “Jurnalul lui Bridget Jones” si mi-am amintit de faza cu puloverul, acel Christmas sweater purtat de Mark, parca, a carui uratenie a fost remarcata de Bridget. Asa ca mi-a venit ideea sa dau niste cautari sa vad daca gasesc pulvere cu imprimeuri in spiritul sarbatorilor de iarna. Eu una am renuntat demult la pulovere, poate doar la munte cand merg mai port, insa nici daca as fi fost adepta puloverelor in general nu as fi pus pe mine asa ceva. Dar categoria acestor pulovere Christmas like m-au amuzat intotdeauna, sunt atat de uratele incat nu stiu daca n-as purta doar asa ca o ironie la adresa lor. Stau si ma intreb, oare chiar sunt oameni pasionati de astfel de modele de pulovere cu Mos Craciun, omuleti de zapada si braduti impodibiti cusute pe toate partile? Poarta asa ceva? Ia uitati ce am gasit:

Vesta Teddy Bear - 19.99 $


Pulover cu omuleti de zapada - 52 $


Pulover cu braduti - 22,99 $



Pulover Hello Kitty - 144,99 $
Pulover cu pisica impodobita - 24,50 lire

Voi ati purta asa ceva?





vineri, 10 decembrie 2010

Cum te imbraci la petrecerea de firma, de Craciun?

Sunt convinsa ca intrebarea asta sta pe buzele tuturor fetelor in aceasta perioada cand majoritatea companiilor organizeaza petrecerile de sfarsit de an pentru angajatii lor. Eu nu-mi bat prea mult capul avand in vedere ca libertatea in vestimentatie este mare in agentie, dar pentru angajatii bancilor, spre exemplu, care sunt constransi zilnic de un dress cod, o astfel de ocazie este o reala provocare.
Tuturor ne place sa epatam asa ca voi incerca sa v-ajut cu niste sugestii, nu neaparat cu o tinuta in sine dar va depinde atat de gustul fiecareia, de locatia petrecerii dar si de buget. Sunt de evitat sacourile, deux-piece-urile si tot ce aminteste de tinutele office. De asemenea, sunt de evitat tinutele sumare si cele cu conotatii sexuale, cum ar fi decolteuri prea adanci sau fuste prea scurte, avand in vedere ca la petrecere participa si superiorii firmei. As ocoli rosu, nu de alta dar sigur multe fete vor intra in spiritul Craciunului cu o piesa vestimentara in aceasta culoare. As merge mai degraba pe ideea unei tinute confortabile care sa dea libertate de miscare.
Daca-ti place sa porti rochie poti alege una tip sarafan, cu lungimea pana la genunchi, cu aplicatii din pietre si paiete cum e cea Ofitte de la Dress-a-porter.


Daca preferi pantaloni, te descurci de minune cu o pereche cu talia inalta, largi si negri, potriviti cu o bluza colorata asortata cu pantofi in aceleasi culori. Sursa foto.



Pentu ca vremea e friguroasa o alta alegere potrivita ar fi botinele cu blanita combinate cu o vesta tot din blana, artificiala desigur. Acestea confera un look dramatic si sofisticat in acelasi timp.

Sper ca v-am ajutat cu cateva sfaturi de baza, dar pana la urma alegerea apartine fiecareia, in functie de formele corpului si de gust. Distractie placuta si stil cat cuprinde!


joi, 9 decembrie 2010

Christmas gifts la Dress-a-porter

Pentru ca suntem in luna decembrie iar zilele trec cu repeziciune este timpul sa ne facem lista cu cadouri pentru Craciun. Dress-a-porter vine in ajutorul vostru cu o sectiune speciala in magazinul sau online: Christmas Gifts, unde gasiti o serie de propuneri pentru daruri de Mos Craciun. Vizitati magazinul Dress-a-porter si o sa vedeti produsele selectionate pentru luna cadourilor, preturi foarte bune si idei interesante.

marți, 7 decembrie 2010

Fashion Designers' Sketchbooks

Iata o stire interesanta pentru fashioniste: s-a lansat de curand noua carte Fashion Designers Sketchbooks, scrisa de Hywel Davies, practic un fel de incursiune in imaginatia celebrilor designeri. Davies vorbeste despre designeri de moda, inclusiv John Galliano, Karl Lagerfeld pentru Chanel, Margaret Howell, Walker Deryck, Matthew Williamson, PPQ şi Vivienne Westwood, si despre modul în care fiecare abordeaza procesul de creatie.
O carte pe care ar trebui s-o aiba in casa fiecare pasionata de moda si nu numai. Ea poate fi cumparata la doar 26 de dolari, de pe Amazon.

luni, 6 decembrie 2010

Trend: tocurile joase

Ei bine, eu ma cam saturasem de platforme si tocuri ametitor de inalte, nici nu pot sa port, nici nu ma dau in vand dupa ele. A venit si vremea unor pantofi mai comozi, cu tocuri mai joase si barete. Se pare ca acesta e noul trend. Priviti mai jos cateva modele. Ele pot fi purtate cu pantaloni tigareta sau skinny, cu sosete sau cu dresuri mai groase.






sursa foto

Outfit pentru o cina romantica

6 decembrie - o zi frumoasa de sarbatoare, deja Mos Nicolae v-a vizitat, dimineata ati gasit cadourile in cizmulitele lustruite si tare mi-ar placea sa-mi spuneti si mie cu ce v-a intampinat. Eu va spun, am primit un ren, mai exact o Rudolfita bortoasa, intr-o rochita foarte simpatica, asa ca sa fie in trend cu mine.

Azi ce ganduri aveti dupa programul de lucru, pentru ca, nu-i asa, e pacat sa petreceti o zi de sarbatoare in casa. Unii isi serbeaza ziua onomastica, dar voi ceilalti ce faceti? Mie mi se pare o zi potrivita pentru o cina romantica in oras, asa ca va propun, voua fetelor, o tinuta potrivita pentru aceasta ocazie. O sa compun outfitul plecand de la un plic din brocart, lucrat manual de catre designerul Oana Manolescu. Un plic chic, argintiu cu o broderie floare aplicata pe partea din fata pe care il gasiti in magazinul Dress-a-Porter. Pentru o zi rece de iarna as recomanda culori calde, de pamant, nuante de bej cu gri. Botine din piele intoarsa, designer Vanessa Bruno, o rochie pana la genunchi, intr-un croi foarte simplu, atractia fiind data de cureaua subtire purtata peste un cardigan. Va place?

La multi ani Nicoletelor si Nicolailor!

1. Plic brocart Oana Manolescu - Dress-a-porter 190 lei

2. Cardigan Zara 159 lei

3. Botine Vanessa Bruno 226, 64 euro

4. Curea Marcca - Dress-a-Porter 29 lei

vineri, 3 decembrie 2010

Ce cumparam de Mos Nicolae?

Dupa parerea mea cea mai frumoasa luna din an, asteptata cu nerabdare atat de cei mici cat si de cei mari, este luna decembrie, luna sarbatorilor de iarna, luna cadourilor. Inca de la finalul lunii noiembrie simt freamatul orasului in asteptarea impodobirii bradului si a sosirii lui Mos Craciun. Recunosc ca-mi place sa simt spiritul lui Mos Nicolae si al lui Mos Craciun, imi place sa ofer cadouri dar sa si primesc, imi place bucuria de a vedea reactia celor din jur. Dar pentru asta am nevoie si de o lista de cumparaturi si cum ziua Sf. Nicolae este la doar 2 pasi, trebuie sa ma grabesc. Cum aglomeratia de pe strazi ma agaseaza mai ales ca vremea de afara este total nepotrivita pentru colindat magazine, prefer sa apelez la magazinele online, asa ca va invit sa aruncati o privire pe lista mea de sugestii. Un aspect important, sa nu uitati, il reprezinta ambalarea cadourilor care trebuie sa fie pe masura personalitatii fiecaruia.
Chiar, voi ce cumparati de Mos Nicolae, pe langa traditionalele dulciuri?

Prima sugestie pe care o voi face este una care se adreseaza ambelor sexe si este reprezentata de magazinul MioBio si ale sale papusi Momiji. O idee excelenta pentru ca pe langa papusa propriu-zisa ce contine si un ravas pe care-l personalizezi exista si un mini parfum unisex. Cadoul costa 130 lei.


O a doua idee o am pentru partea masculina in cazul in care nu prea stiu ce ar putea sa ofere prietenelor, iubitelor si sotiilor. Am cateva propuneri chiar din magazinul Dress-a-porter. Este vorba de bratari lucrate manual din fetru si dantelor, arata foarte gotic-punk si au un pret foarte accesibil, 39 lei.


Tot din Dress-a-porter va recomand un colier cu un pandantiv in forma de fetita, argintiu dint-un material inoxidabil, la doar 30 lei.

Si pentru ca putin umor nu strica recomand ambelor parti, un sort haios, atat pentru ea cat si pentru el din magazinul online Decorix, la pretul de 91,59 lei.

miercuri, 1 decembrie 2010

Stilistul de serviciu la raport

Bine v-am gasit dragii mei sau regasit, pe unii dintre voi, pe blogul magazinului de imbracaminte si incaltaminte Dress-a-porter. Sunt Laura Bucur si incepand de astazi sunt Stilistul de serviciu al magazinului online Dress-a-porter. Pentru ca azi e 1 decembrie, un nou inceput de luna, o luna plina de surprize si cadouri, un nou anotimp, ne-am gandit ca ar fi o zi ideala si pentru un nou inceput al blogului “Stilistul de serviciu”. Cu alte cuvinte va intampinam cu o noua imagine mai fresh si mai dinamica a blogului, insotita de o noua serie de articole legate de moda, articole care sa satisfaca toate gusturile sau cel putin ne vom stradui. Incepand de azi va voi povesti chestii cool legate de fashion, va voi oferi un outfit pe saptamana, va voi dezvalui mici trucuri legate de cum sa te imbraci sau ce ti se potriveste. Voi anunta noutatile si promotiile din magazinul Dress-s-porter, va voi impartasi intamplari amuzante din culise si va voi povesti din cand in cand despre brandurile si designerii din magazin. Sper sa va placa si sa reveniti pe aici. Asteptam intrebari legate de fashion, dar acceptam si critici sau sugestii.
Si pentru ca azi e prima zi dintr-un nou inceput va propun un outfit in debut de iarna, lejer si smart, care contine culoarea vedeta a acestei luni: ROSU. Este o tinuta care sa va inveseleasca o zi de sarbatoare mohorata, ziua de 1 decembrie si este compusa din piese doar din magazinul Dress-a-porter. Punctul de atractie il constituie, desigur, rochia multiway, o rochie rosie magica pe care o poti tansforma dupa bunul plac. Aceasta poate fi purtata in combinatie cu un sacou din lana gri, calduros si cu o pereche de colanti gri. Pentru a da o nota chic tinutei puteti incalta lejer o pereche de cizme din cauciuc care contin culoarea vedeta. La capitolul accesorii puteti fi inventive si sa purtati ceva in functie de ce vi se potriveste. Eu am ales un colier rosu din piele si franjuri realizat de Oana Calin. Va doresc o zi plina de culoare si multa inspiratie la tinute!


1. Sacou Marcca 140 lei
2. Rochie K BY K 260 lei
3. Esarfa L*able Lace 39 lei

4. Inel floare 46 lei
5. Colier Oana Calin 80 lei
6. Cizme cauciuc 140 lei