Blogul oficial

Blogul oficial al magazinului dress-a-porter

vineri, 22 octombrie 2010

TREND ALERT - anii 50


Se intoarce moda anilor 50: fuste voluminoase, accent pe talie, pantofi ascutiti cu brose sau funde mari, carouri, flori, gulerase, etc.


Must have fusta sau rochie larga si pana la jumatatea pulpei. Nu te ingrasa, nu te face sa arati mai mica; din contra lungimea fustei face piciorul sa para mai subtire (neparat sa ai glezna libera) si pentru efect maxim baga sub fusta o jupa de tul iar talia pare mica din cauza volumetriei de la fusta.

Louis Vuitton m-a lasat fara replica cu colectia din toamna aceasta:




joi, 14 octombrie 2010

CAMEL - culoarea acestui sezon

Anul acesta se poarta culoarea camel. Este usor sa identifici sursa unui nou trend; daca privesti primavara - vara 2010 observi accentul si importanta data nuantelor neutre si nude. Nuantele calde de bej, maro dechis, aramiu sunt cuprinse in aceeasi clasa camel. Este aproape de natural de piele si asta confera o delicatete si o eleganta aparte culorii. Poti investi linistita intr-o haina sau rochie culoarea camel si iti garantez ca o vei purta foarte mult timp. Rochia camel pe care o avem in magazinul nostru online este semnata MARCCA (un grup de tineri designeri romani) care s-au inspirat de la rochia Chloe. Este o copie foarte reusita as spune eu la pret foarte accesibil. Rochia Chloe este in jur de 1700 eur iar Rochia Marcca este 260 lei.


sâmbătă, 2 octombrie 2010

Doamnelor de unde va imbracati?

E plin orasul de haine masuri mici si sunt o multime de femei care poarta L, XL, XXL.
Ma intreb de unde se imbraca aceste femei pentru birou, pentru petreceri, etc. Pentru ca ma uit in jur si le vad elegante, cochete, aranjate. Se duc la croitior? Isi cumpara de pe net?
De unde va luati de imbracat doamnelor ?