Blogul oficial

Blogul oficial al magazinului dress-a-porter

marți, 28 septembrie 2010

City Girls - outfit-ul saptamanii

Este clar ca tot ce facem trece prin filtrul propriu... ne punem amprenta personala pe orice atingem: fie ca e un lucru fie ca e o actiune. Asa e si cu combinatiile vestimentare. Fiecare le face dupa cum simte in acel moment. Si e bine sa lasi artistii sa-si faca treaba.


La sedinta foto pentru site Stilistii care m-au ajutat (2 la numar) au facut multe outfit-uri frumoase. Acesta este unul din preferatele mele: cu rochia de matase See by Chloe. Imi place ca pe fata fetele sunt cu fata si pe spate fetele sunt cu spatele.



luni, 6 septembrie 2010

Real Movida numai la Dress-a-porter




Brandul a fost creat in 2001. Un italian se muta in Barcelona si impreuna cu un grup de prieteni, PR-isti din lumea modei italienesti (Milano), creaza brandul Real Movida. Totul a inceput de la evenimentele organizate in cele mai populare cluburi din Barcelona, noptile "real movida" devenind punct de referinta pentru cei mai cool oameni din oras. In urma succesului s-au nascut tricourile cu logo Taur care au fost iferite cadou tuturor adeptilor noptilor cu tema. Astfel s-a nascut brand-ul fiind vandut astazi in peste 900 magazine in Europa si peste 500 magazine in Italia.