Blogul oficial

Blogul oficial al magazinului dress-a-porter

sâmbătă, 27 martie 2010

Stilistul...


Persoana care te ajuta ca un prieten cand nu stii cum ce sa te imbraci la o intalnire de afaceri, un eveniment monden (lansare de colectie, carte, etc), in club (pentru ca ai vrea sa porti altceva decat jeansii pe care ii vezi peste tot). Te ajuta sa-ti definesti stilul personal adica ce sa scoti in evidenta si ce sa ascunzi astfel incat sa te simti bine cu tine in fiecare zi. Ce culori iti vin bine, ce tunsoare sa adopti, cum sa te machiezi, etc. Vine l atine acasa si iti face "Curatenie" in dulap. Merge cu tine la cumparaturi pentru innoirea garderobei cand se schimba sezonul sau pentru achizitionarea unor piese de baza (clasics) pe care le poti purta cativa ani la rand.

Sigur ca este foarte important sa fii compatibil cu stilistul sa te simti in largul tau cand primesti sfaturi in ceea ce priveste imaginea ta. Multi se gandesc ca nu isi permit asa ceva. Eu spun din experienta ca poti gasi persoana potrivita la bugetul dorit. Important este sa cauti. Gasesti la revistele de specialitate, site-urile de fashion.

Pentru ca oricat de mult te-ai pricepe tot sunt momente in care ai lipsa de inspiratie.

luni, 15 martie 2010

Uite ce frumos m-ai imbracat!


Asta ne-a scris Dra. G. din Cluj care a apelat la serviciile stilistului de serviciu. A avut nevoie de o rochie lunga pentru nunta prietenei ei. A vrut ceva simplu si elegant. I-am recomandat mai multe variante si a ales aceasta rochie gri cu mici aplicatii de paiete in aceeasi culoare. A avut si un buget anume alocat tinutei de nunta si ne-am incadrat.


Ma bucur ca am putut sa ii oferim ce si-a dorit.

sâmbătă, 6 martie 2010

Rochii de primavara

Daca inca iti cauti "acea" rochie chic de primavara, uita-te si la "precious moments" pe dress-a-porter.ro , sa vezi ce surprize ti-am pregatit!
Fiecare rochie are ceva special al ei, fie ca este vorba de culoare( de la rochia neagra - provocatoare - cu aplicatii de piele si foarte sexi, pana la rochia alba - diafana - cu pasteluri pictate manual), ori aplicatii (broderii originale) sau cusaturi (rochia mini cu maneci bufante m-a cucerit )!
Nu uita de accesorii : brose, esarfe de matase, palarii (o palarie fantezie transforma intr-o secunda rochia de birou), iar pantofii de care m-am indragostit completeaza perfect prin eleganta, outfiturile pe care ti le propun!
O primavara frumoasa!

joi, 4 martie 2010

Cum te imbraci de 8 martie in club.



Preferi pantalonul in locul rochiei? Pentru petrecere in club poarta colanti luciosi din paiete sau simpli. Eu ii recomand pe cei din paiete cu pantof cu toc foarte inalt si cu un tricou mai larg din material foarte fin (negru, crem, alb sau alta culoare care iti vine bine).

Ii poti lua pe care ii doresti de pe site www.dress-a-porter.ro.
Foarte potrivita este si tinuta "night cat" bine daca te hotarasti la colantii luciosi. Important daca esti miniona sa porti tocuri cat mai inalte (eventual cu platforma).


miercuri, 3 martie 2010

Upgrade la tinutele de office.



Vine primavara in sfarsit. Ne putem imbraca mai lejer. Asa cum am spus cu 2 zile in urma am pregatit noile tinute de birou le poti vedea pe www.dress-a-porter.ro. M-ar bucura sa aflu parerea ta despre ele. Este foarte important pentru noi.

marți, 2 martie 2010

The new office

... adica un altfel de office. M-am saturat sa vad costumele de birou purtate fara nici un pic de imaginatie. "Nu am avut chef dimineata si am pus ce am gasit in graba"... auzeam fraza asta destul de des printre colegele mele de birou (cand lucram in banca). Sigur e cea mai la indemana scuza dar nu este acceptabila din puctul meu de vedere. Fiecare femeie are atu-urile ei si trebuie sa si le puna in evidenta: talie, picioare, bust, etc acompaniate neaparat de atitudine. De fapt este nevoie sa te preocupe acest aspect - imaginea personala. Conteaza enorm indiferent de mediul in care lucrezi. Felul in care te imbraci exprima starea ta de spirit. Sa spunem ca mergi la negocierea unui contract sau la o intalnire importanta de afaceri . Cum alegi sa te imbraci? Deux-pieces cu fusta conica pana la genunchi si sacou cambrat, clasica camasa alba, neaparat accesorii (colier, brosa, cercei), pantof cu toc inalt. Ce zici? Nu-i asa ca iti place de tine? Eu iti propun o tinuta office asa cum o vedem noi pe dress-a-porter. Sper sa iti placa. Este potrivita pentru femeia care lucreaza intr-o companie multinationala indiferent de pozitie, avocat, notar, manager. Inca nu este pe site la vanzare dar va fi in scurt timp.





luni, 1 martie 2010

I love shoes

Imi cumpar foarte des pantofi pentru ca nu ma pot abtine. Am incercat si brand-uri mai sus pozitionate dar si brand-uri mai accesibile la pret. Insa acestia ii gasesti foarte usor mai ales pe net. Bani sa ai. Dorinta mea a fost sa descopar brand-uri romanesti care sa se ridice la nivelul celor din strainatate. Am gasit Christelen B, Sepala by Mihaela Glavan, Smilling Shoes si mai nou Coca Zaboloteanu. Am fost foarte incantata sa vad ca si tinerii nostri designeri sunt foarte talentati. Pantofii facuti de Christelen B sunt foarte comozi si bine lucrati. Si cei facuti de Mihaela Glavan si de Smilling Shoes imi plac. Abia am descoperit insa Coca Zaboloteanu si sunt foarte incantata de varietate si flexibilitate. In plus sunt si foarte accesibili la pret de aceea am hotarat sa ti-i oferim si tie prin intermediul site-ului. Stiu ca suntem obisnuiti sa cumparam online dar in scurt timp cumparaturile la mall vor fi inlocuite de cele pe Internet. Poti vedea din modelele ei la noi pe site dress-a-porter.ro.






Stilistul de Serviciu

Fac parte dintr-o echipa dinamica si tanara. Selectam impreuna hainute le combinam, adaugam un praf de energie pozitiva si ti le oferim pentru a-ti satisface nevoile. Poti apela la noi pentru orice legat de fashion. Sloganul nostru este "Da este posibil".
Ai un eveniment si nu stii ce sa porti? Te-ai saturat de aceleasi produse din magazine? Nu ai timp sa umbli? Lasa-ne pe noi sa ne ocupam. Trimite-ne cateva informatii (locatie, tema, data si buget) si iti vom prezenta cateva variante. Le vei primi pe mail iar abia dupa eveniment le vom posta pe blog.

Ne place tare mult ceea ce facem deci te poti baza pe noi.